FaceBook  Twitter  

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Liceenii pasionați de poezie și/sau fotografie se pot întrece cu creațiile proprii, până pe 25 februarie 2018, la Festivalul Național de Arte pentru Liceeni – LicArt. Concursul, ajuns la cea de XVII-a ediție, este sigurul de acest profil, din țară, dedicat elevilor care sunt înscriși într-un liceu acreditat.  licart

Liceenii care optează pentru poezie pot concura doar cu creațiile proprii, scrise doar în limba română, cu diacritice! Cei care se abat de la această regulă vor fi descalificați.  

La fotografie, concurenții se pot înscrie doar cu fotografii realizate de ei, la una, două sau toate trei categoriile acestei secțiuni: 
- fotografie digitală - alb-negru (desaturare completă, fără nuanțe de roz, bleu etc) 
- fotografie digitală - portret (doar oameni) 
- fotografie digitală - tematică diversă

În fiecare săptămână (între 4 decembrie 2017 și 25 februarie 2018), un concurent are dreptul sa înscrie câte un text și/sau o fotografie. La sfârșitul fiecărei săptămâni, toate creațiile sunt evaluate de un juriu condus de Radu Herjeu, coordonator LicArt, care va desemna semifinalistele. 

La sfârșitul perioadei de concurs, semifinalistele vor intra în jurizarea finală, pentru desemnarea celor care vor urca pe podium.

Finaliștii vor fi invitați în Tabăra de Creație LicArt, ce va avea loc în perioada 31 martie - 6 aprilie 2018. În cadrul acesteia vor fi anunțați și premiați câștigătorii concursului. 

Cei interesați pot găsi toate detaliile pe www.licart.ro