FaceBook  Twitter  

   invitatie mateinfo

          Profesorii care doresc participarea cu materiale  la următoarele volume ale cărții „Repere educaționale .....” sunt invitați să realizeze un material sub forma unui eseu educațional sau conținut științific,  util pentru elevi și profesori pentru desfășurarea unor ore de consiliere și orientare.  Acesta poate avea caracter științific, poate dezbate o anumită problematică, poate conține chestionare, cugetări, imagini, poze, desene ale propriilor elevi, poate prezenta exemple de bună practică, etc.

        Tema materialului poate fi una din temele  fundamentale ale educației școlare.

Exemple de teme:  Învățarea, Munca, Motivația, Inteligența, Comunicarea, Emotivitatea, Alimentația, Personalitatea, Adevărul, Democrația, Drepturile, Credința, Tradițiile populare, Energii regenerabile, Hiv-Sida,Carieră, Gândirea pozitivă, etc.

        Se poate alege și o altă temă care reprezintă un bun exemplu de practică, un material realizat pentru ora de Consiliere și Orientare.

        Pentru a nu exista două teme de același fel, puteți alege mai întâi un titlu, și apoi verificați disponibilitatea și condițiile de scriere și publicare  la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

                                                            

 Prof. Adrian Stan

Condiții de publicare:

Times New Roman, 11; No Spacing, 1,15; Margini. 2cm;

Format A5, Număr de pagini:  peste 8 pagini, maxim 15;

Obligatoriu:Materialul să fie realizat de un singur autor, să conțină bibliografie, să fie scris cu diacritice, să fie deja corectat, inclusiv punctul și virgula să fie puse după cuvânt și să să se  comande  cel puțin 10 cărți.  

La citat se va consemna ( [1], pag. 65  ), [1] indicand cartea de la bibliografie;  In caz de citat dupa o carte unde apare tot ca citat se va scrie (apud [1], pag.  65  ).

Fiecare volum al cărții  va avea maxim 8 -10 autori.

 

Puteți vizualiza aici primul volum (click)

repere educationale